Dentoclick

Paket: 
Premium
Link sajta: 
Status sajta: 
AKTIVAN

Dentoclick.ch je renomirana švajcarska kompanija koja se specijalizuje za prodaju visokokvalitetnih specijalnih četkica za zube. Naš zadatak bio je da unapredimo njihov web shop i pružimo moderno e-trgovinsko iskustvo za njihove kupce. Rešenje koje smo izabrali za ovaj projekat je Magento platforma - vodeća e-trgovinska platforma koja donosi brojne prednosti i mogućnosti.

Prelaskom na Magento, Dentoclick.ch je stekao pouzdan i skalabilan sistem za upravljanje svojim proizvodima i narudžbinama. Ova platforma omogućava brzu i jednostavnu nabavku, pružajući kupcima praktičnost i sigurnost u procesu online kupovine. Takođe, pruža i visok nivo personalizacije i prilagodljivosti, što omogućava Dentoclick.ch da se prilagodi potrebama svojih kupaca.

Naš tim se posvetio detaljima kako bi obezbedio glatku migraciju na Magento platformu, sačuvavajući sve relevantne informacije i omogućavajući kontinuiran rad Dentoclick.ch web shopa. Rezultat je izvanredan web shop koji se odlikuje jednostavnošću korišćenja i bogatom funkcionalnošću.

Ovaj projekat je primer kako se moderna e-trgovina može unaprediti kroz primenu Magento platforme. Dentoclick.ch sada ima sve alate koje su im potrebne da efikasno upravljaju svojim proizvodima i pruže vrhunsko iskustvo kupcima.

Ako se vaša firma suočava sa izazovima u vezi sa web razvojem ili poboljšanjem online prisutnosti, slobodno nas kontaktirajte

Najnoviji projekti

All rights reserved © 2023 WebDiz | Hosted by HostArena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram