MR Moravac

Paket: 
Odrzavanje
Link sajta: 
Status sajta: 
AKTIVAN

MR Moravac je lokalna firma koja se ponosi svojom prisutnošću na webu i aktivnošću na društvenim mrežama. Naša saradnja s MR Moravac obuhvatala je održavanje njihovog web sajta, SEO optimizaciju i upravljanje društvenim mrežama kako bismo unapredili njihovu digitalnu prisutnost.

Na početku saradnje, istražili smo njihovu web stranicu i identifikovali oblasti koje zahtevaju optimizaciju kako bi se poboljšao rang na pretraživačima i povećala vidljivost. Radili smo na optimizaciji ključnih reči i tehničkim aspektima kako bismo postigli bolje rezultate u pretrazi.

Osim toga, aktivno smo upravljali društvenim mrežama za MR Moravac, stvarajući i deljenjem relevantnog i privlačnog sadržaja kako bismo povećali angažovanost publike i privukli nove klijente.

Naš cilj je bio unaprediti digitalnu prisutnost MR Moravac i pomoći im da se istaknu u lokalnom tržištu. Kroz održavanje web sajta i SEO optimizaciju, kao i upravljanje društvenim mrežama, nastavljamo da podržavamo njihovu poslovnu ekspanziju.

Zainteresovani za unapređenje vaše digitalne prisutnost? Slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o tome kako možemo da vam pomognemo.

Najnoviji projekti

All rights reserved © 2023 WebDiz | Hosted by HostArena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram